Cees den Bakker

Als persstrateeg heb ik jarenlange ervaring met complexe woordvoering, zowel bij overheid als bij een multinationale onderneming. Ik sta stevig in mijn schoenen, kan onder grote druk werken en weet bij crises het hoofd koel te houden. Ik zie kansen en bedreigingen aankomen en kan deze benutten en beheersen. 

Vele jaren schreef ik als freelance journalist voor landelijke en regionale kranten. Van 1995-2000 was ik verslaggever en adjunct-hoofredacteur bij RTV Rijnmond en chef Haagse redactie bij Omroep West.

Boardrooms zijn voor mij vertrouwd terrein. Strategisch communicatieadvies, stakeholdermanagement en public affairs maakten daar onderdeel van de functie uit. Ik heb de afgelopen jaren de top van de Nederlandse politie geadviseerd, maar ook CEO's en het topmanagement van Siemens Nederland. Bij Siemens heb ik ook regelmatig internationaal geopereerd. De afgelopen tijd ben ik onder andere actief geweest bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie, bij Koninklijke Horeca Nederland, diverse gemeenten en diverse andere organisaties.

Via proactiviteit en met een breed netwerk in de media ben ik in staat om boodschappen op de juiste plaats weg te zetten, waarbij social media voor mij geen geheimen kennen.

U kunt mijn CV hier op LinkedIn lezen.